Veure tota la programació
Programació > Temporada 2016-2017 (febrer-juny) > Música

Les Suites per a violoncel de Bach (II)

Tast de Cambra 5 de l'OCP


Irma Bau, violoncel

29/04/2017 19:00 h
 


Preus: 15,00 € anticipada, 17,00 € a taquilla

Lloc: Auditori de Vinseum

L’Orquestra de Cambra del Penedès continua amb aquest ambiciós cicle per poder escoltar en viu les sis Suites per a violoncel de Bach, interpretades per primera vegada en aquest format integral a Vilafranca. 
En aquesta ocasió s'interpretaran les Suites Tercera i Cinquena. Un segon capítol d’aquesta apassionant entrega cambrística que no us podeu perdre.
  
Vinseum i Ajuntament de Vilafranca del Penedès us ofereixen aquest cicle que complementa i amplia l’oferta que l’Orquestra de Cambra del Penedès ofereix a l’Auditori Municipal amb uns concerts de format més reduït. Els principals valors d’aquesta nova línia són acostar al públic de Vilafranca i de la comarca música de cambra de qualitat i potenciar la vinculació amb la música d’un espai de rellevància cultural com Vinseum.
Els concerts es complementaran amb una degustació i presentació de producte de diversos cellers de la comarca.   Cellers sensibles vers l’art i la cultura que són una part essencial d’aquest projecte.
 
L’Orquestra de Cambra del Penedès en petit format.  Tast musical amb una petita degustació de vi o cava d’un celler emblemàtic del Penedès.  
 
Aforament: 168 localitats no numerades.
 
Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.


Durada: 1 hora

Més informació:
http://www.ocpenedes.com

Col·laboren:

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2018 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS