Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La família Pla Solina presenta aquest diumenge el seu espectacle Travy al teatre Cal Bolet

24 de novembre de 2021

Aquest diumenge, 28 de novembre, a les 19h arriba Travy al teatre municipal Cal Bolet de Vilafranca. Travy és un homenatge a la pròpia família Pla-Solina (de nom artístic “la Família Travy”) i un xoc entre dues corrents teatrals. D’una banda el clown, el teatre folklòric i popular. De l’altra, les formes post-dramàtiques i meta-teatrals.

Enfronta dues generacions i dos moments vitals: els que ja veuen el final del camí sense por i els que en veuen l’inici amb pànic. En un punt en el que veterans de la companyia ja no tenen idees per fer espectacles i en el que la filla es rebel·la contra totes les formes artístiques heretades, torna a casa el fill petit per, retornant als orígens, trobar el seu discurs artístic i a si mateix.

Oriol Pla ha format part de la programació professional del Teatre Cal Bolet en dues ocasions fins ara:  la primera amb l'espectacle Ragazzo, Premi de la Crítica 2015 al Millor Espectacle per a Joves i a l’Actor Revelació i Premi Serra d’Or a l’Espectacle Teatral 2015, i la segona amb el seu inoblidable Be God Is, juntament amb Blai Juanet i Marc Sastre, un xou múltiple, una addictiva successió de música, acrobàcia i humor gestual, que va acomiadar la temporada febrer-juny 2018.

 

Fitxa artística

Dramatúrgia: Pau Matas Nogué i Oriol Pla Solina

Direcció: Oriol Pla Solina

Intèrprets: Diana Pla, Oriol Pla, Quimet Pla i Núria Solina

Escenografia i vestuari: Sílvia Delagneau

Il·luminació: Lluís Martí

Treball de cos: Laia Duran

Durada: 1h 15 min.

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors i el protocol de seguretat i mesures Covid-19.

Més informació

espectacles.vilafranca.cat

pujar inici

Accessibilitat